AFRODIZIACELE TALE
Cosul tau este gol.
 

AFRODIZIACE RECOMANDATE

XPILL PASTILELE PENT
recomandat

X-PILL , 5 CAPSULE L
recomandat

TIANLI-NATURAL POTEN
recomandat

CHINA BRUSH-VARIANTA
recomandat

TIANLI-NATURAL POTEN
recomandat

YOHIMBINUM D4, 10 ML
recomandat

TONGKAT ALI-ARMA SEC
recomandat

OTO- PUTERE MASCULIN
recomandat

MARATON FORTE-20CPS,
recomandat

CANTHARIS D6, 10 ML
recomandat

CANTARIS D6 5ML
recomandat

YOHIMBINUM D 5 ML
recomandat

TAURIX-CREMA PENTRU
recomandat

STUD 100- SPRAY IMPO
recomandat

SPANISCHE FLIEGE 5ML
recomandat

Produsele AFRODIZIACE nu cauzeaza dependenta. AFRODIZIACE=POTENTA,ERECTII,ORGASME si multa PLACERE!!

AFRODIZIACE - DESPRE NOI

Afrodiziace reprezinta un magazin online de stimulente sexuale. Pentru linistea dumneavoastra va informam si, in acelasi timp va garantam, confidentialitatea informatiilor personale pe care ni le oferiti pentru a beneficia de produsele noastre.

CALITATEA SI CONFIDENTIALITATEA REPREZINTA PRINCIPALELE NOASTRE ATUURI!!!!!!!!!

1. Cum comandati un produs?

Produsele pot fi comandate online, direct de pe site-ul nostru, fie telefonic, apeland la unul din numerele de telefon din pagina de contact.

Pentru a vi se inregistra comanda trebuie completate toate rubricile din formularul de comanda: numele si prenumele, adresa si cod postal, telefon.

Dupa preluarea comenzii dumneavoastra va vom contacta telefonic pentru confirmare si pentru stabilirea ultimelor detalii privind expedierea produselor.


2. Livrarea produselor

Livrarea in Bucuresti: Vom stabili impreuna modalitatea cea mai convenabila pentru dumneavoastra prin care sa intrati in posesia produselor pe care le doriti (posta, curier).

Livrarea in alte localitati: Livrarea se face prin colet postal cu plata ramburs. Comenzile vor fi onorate in cel mai scurt timp, 1-3 zile. TOATE PRETURILE AFISATE PE SITE INCLUD TVA.

IMPORTANT:LA ORICE COLET TRIMIS PRIN CURIER SAU POSTA, CLIENTUL VA PLATI SUMA DE 10 LEI PENTRU POSTA ROMANA SAU 18-30 LEI PENTRU CURIER(.exemplu comanda de 200 RON ,cost total client 218-228 LEI etc.)

Veti primi in colet:texte ce includ traducerea produselor, recomandari privind folosirea si utilizarea produselor, factura fiscala si chitanta.

Livrarea este sigura si rapida. Pentru comenzile din Bucuresti care depasesc 150 RON livrarea este gratuita, pentru cele cu o valoare mai mica se percepe o taxa de livrare de 10 RON .Pentru comenzile din afara Bucurestiului comanda minima este in valoare de 50 LEI.

In cazul in care ati optat pentru livrarea prin Posta Romana va rugam sa va prezentati personal, dupa 4-5 zile dupa lansarea comenzii, la posta pentru ridicarea coletului chiar daca nu a-ti fost avizat (perioada maxima de depozitare a coletelor la posta este de 10 zile).


3. Modalitati de plata

Valoare produselor se va achita in lei si numai la primirea coletului,respectiv plata se va realiza ramburs. Nu uitati la costul comenzii realizate de dumneavoastra se adauga 18-30 LEI cost plata curier, pentru toate comenzile indiferent de valoarea acestora!


4. Servicii de consultanta

Daca sunteti nehotarat si doriti informatii despre un anumit produs va stam la dispozitie atat telefonic cat si prin email. Raspunsurile noastre vor fi foarte sincere.


5. Garantia calitatii produselor

Toate produsele folosesc descrierea producatorilor si se gasesc in termenii de garantie ai acestora. Produsele sunt importate si comercializate de SC Lucky Twice SRL,firma ce detine toate drepturile prevazute de legea romana si asupra denumirii ``Fabrica de Placeri.``

Orice responsabilitate privind compozitia produselor si calitatea revine in exclusivitate producatorului.

Este important de retinut faptul ca toate produsele din categoria stimulente sunt produse afrodiziace, nonmedicale, si ca rolul lor este acela de a imbunatatii viata sexuala de cuplu, cu toate acestea in cazul persoanelor cu disfunctii sexuale erectile(respectiv incapacitatea de a avea o erectie suficienta de a desfasura un act sexual) aceste stimulente nu au efectele scontate, in acest caz va rugam a va adresa medicului curant!


6. Responsabilitatea noastra

Comanda de produse este livrata la data si timpul stabilit cu clientul.

Livrarea contine produsele sigilate, insotite de prospecte, factura fiscala si chitanta, mentionate ca fiind produse cosmetice.

Odata ce s-a efectuat comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina de comanda, cu preturile produselor si cu costul transportului afisate pe site. Produsele care fac obiectul unor comenzi la distanta pot fi returnate in conformitate cu OG 130/2000, in ambalajul original, asa cum au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea comenzii (fara penalitati si fara invocarea unui motiv). Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, totodata nu uitati a include factura fiscala si chitanta primita la receptionarea coletului!.TOATE LITIGIILE SE VOR REZOLVA PE CALE AMIABILA.

Responsabilitatea compozitiei si calitatii produselor revine in exclusivitate producatorului si organismelor care avizeaza calitatea produselor.


7. Relatia client - consultant

Relatia client - consultant se bazeaza pe respect reciproc si corectitudine. In caz de nemltumire sau din motive personale clientul poate sa renunte in orice moment la serviciile noastre.

Afrodiziace-online isi rezerva dreptul de a refuza sa ofere consultanta sau sa livreze produsele unui client, fara obligatia de a oferi explicatii privind aceasta decizie.


8. Reglementari generale

Preturile produselor pot suferi schimbari periodice.

Preturile produselor isi gasesc confirmarea in calitatea produselor.

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ publicat pe acest site este interzisa fara acordul prealabil al www.afrodiziace.ro Marcile inregistrate, denumirile si logo-urile produselor si firmelor prezentate pe acest site apartin firmelor respective si sunt protejate de legile in vigoare.


|   home           |   despre noi           |   produse           |   utilizare           |   contact            Toate drepturile rezervate © 2006 Afrodiziace.ro
www.afrodiziace.ro
website realizat de
poke|zone

Teste Poligraf

TIANLI
Teflon